DE LIJSTERHOF

Bed & Breakfast De Lijsterhof is gelegen in het centrum van Domburg. Het strand, de winkels en de vele soorten restaurants met hun terrassen waar het s’avonds heerlijk genieten is liggen allen op loopafstand. Eenmaal binnen in de meer dan 100 jaar oude “De Lijsterhof” treft u een oase van rust aan.

De inrichting is in de stijl van het huis aangevuld met de luxe en het comfort van de huidige tijd. De authentieke accenten zijn bewaard gebleven wat een karakteristieke en sfeervolle uitstraling geeft.

In De Lijsterhof worden u ruime charme-kamers aangeboden die allen zijn voorzien van eigen douche, toilet en wastafel. De kamers beschikken verder over een ruime zit- slaapgelegenheid met televisie en koelkast. Tevens heeft u op uw kamer de faciliteiten voor het zetten van een kopje koffie of thee na het maken van een heerlijke strandwandeling.

Voor het ontbijt wordt u uitgenodigd in mijn woonkamer van waaruit u zo het riante balkon oploopt. s’Avonds bent u er natuurlijk altijd welkom om er bij de openhaard heerlijk te ontspannen. Bij mooi weer kunt u op het balkon heerlijk genieten van de avondzon.

Ik verwelkom graag gasten die een bijzondere en ontspannende sfeer zoeken. Huisdieren zijn niet welkom. Roken is niet toegestaan in de charme-kamers. Indien u die behoefte toch heeft kunt u op het balkon terecht.

Daar waar Zeeuwse nuchterheid samenkomt met de gemoedelijkheid van vervlogen tijden, daar hoop ik u dan ook als gast te mogen verwelkomen. Tot spoedig in De Lijsterhof!