RESERVERINGEN IN 2020
B&B de Lijsterhof
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Welkom bij B&B de Lijsterhof! 

De B&B is geheel gerenoveerd en is een heerlijke uitvalsbasis als u de gezelligheid en cultuur wilt ontdekken die Domburg te bieden heeft. Bij B&B de Lijsterhof voelt u zich meer dan welkom en ervaart u de uiterste rust gepaard met ultieme ontspanning. De Lijsterhof beschikt over een modern livinggedeelte met ruim balkon. 

Maar in deze tijden is niets vanzelfsprekend. Hier leest u alles over de maatregelen die wij hebben getroffen om het voor u, onze andere gasten en onze collega's zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Ook geven we op deze pagina tips om er (op een veilige en verantwoorde manier) op uit te gaan.

De B&B bevindt zich in het bruisende centrum van Domburg, op loopafstand van alle gezellige hotspots. Eenmaal binnen in de meer dan 100 jaar oude 'De Lijsterhof' volgt al snel de bevestiging dat u hier op uw plek zit. U treft hier een oase van rust aan. Het authentieke pand heeft zijn sporen achtergelaten in de inrichting en het interieur, aangevuld met luxe en comfortabele kenmerken.

Wij zorgen voor een heerlijk ontbijtpakket dat dagelijks tussen 8:00 en 9:00 uur aan de deur wordt bezorgd. Meer informatie vindt u hier

In B&B de Lijsterhof voelen alleen volwassenen zich thuis.

Namens team B&B de Lijsterhof wensen wij u nu alvast een fijn verblijf toe.