Waarom boeken via onze website?
B&B de Lijsterhof
Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Persoonlijk contact
Beveiligde boeking

B&B De Lijsterhof gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is B&B De Lijsterhof gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@naarzeeland.nl 
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 58 22 06. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom

Welkom bij de vernieuwde B&B de Lijsterhof! 

De B&B is geheel gerenoveerd en is een heerlijke uitvalsbasis als u de gezelligheid en cultuur wilt ontdekken die Domburg te bieden heeft. Bij B&B de Lijsterhof voelt u zich meer dan welkom en ervaart u de uiterste rust gepaard met ultieme ontspanning. De Lijsterhof beschikt over een modern livinggedeelte met ruim balkon. 

De B&B bevindt zich in het bruisende centrum van Domburg, op loopafstand van alle gezellige hotspots. Eenmaal binnen in de meer dan 100 jaar oude 'De Lijsterhof' volgt al snel de bevestiging dat u hier op uw plek zit. U treft hier een oase van rust aan. Het authentieke pand heeft zijn sporen achtergelaten in de inrichting en het interieur, aangevuld met luxe en comfortabele kenmerken.

In de zomermaanden wordt er in de ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd aan de gezamenlijke eettafel bij B&B de Lijsterhof. In de periode van 1 november t/m 31 maart kunt u iedere dag aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet bij Hotel Bommeljé van 8:30-11:00. 

In B&B de Lijsterhof voelen alleen volwassenen zich thuis.

Namens team B&B de Lijsterhof wensen wij u nu alvast een fijn verblijf toe.