Waarom boeken via onze website?
B&B de Lijsterhof
Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Persoonlijk contact
Beveiligde boeking
    Best Rate Guaranteed
  1. Enter the Code

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast de Lijsterhof is gelegen in het centrum van Domburg. Het strand, de winkels en de vele soorten restaurants met hun terrassen waar het s’avonds heerlijk genieten is, liggen op loopafstand. Eenmaal binnen in de meer dan 100 jaar oude “De Lijsterhof” treft u een oase van rust aan.

De inrichting is in de stijl van het huis aangevuld met de luxe en het comfort van de huidige tijd. De authentieke accenten zijn bewaard gebleven wat een karakteristieke en sfeervolle uitstraling geeft.

In de Lijsterhof worden u ruime kamers aangeboden die allen zijn voorzien van eigen douche, toilet en wastafel. De kamers beschikken verder over een ruime zit- en slaapgelegenheid met televisie en koelkast. Tevens heeft u op uw kamer de faciliteiten voor het zetten van een kopje koffie of thee na het maken van een heerlijke strandwandeling.

Voor het ontbijt bent u uitgenodigd om in de woonkamer samen met de andere gasten te ontbijten, ‘s avonds bent u er natuurlijk ook welkom om heerlijk te ontspannen. Bij mooi weer kunt u op het balkon genieten van de avondzon.

B&B de Lijsterhof is een Adult only accommodatie, kinderen zijn helaas niet toegestaan.