Waarom boeken via onze website?
B&B de Lijsterhof
Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Persoonlijk contact
Beveiligde boeking

Ligging en Omgeving

Domburg 
Wist u dat Domburg het predicaat “heilzame zeebadplaats” mag hanteren? Dit predicaat wordt toegekend aan een badplaats indien de werking van het zeewater, het klimaat en de bodemproducten heilzaam te noemen zijn. De B&B is gelegen in het bruisende hart van Domburg. Hier treft u levendige terrassen, winkels en fijne uitgaansgelegenheden aan. Op nog geen 500 meter loopafstand staat u met uw voeten in het zand op het Domburgse strand.

Golf
is een populaire sport in Domburg. Lekker buiten door de natuur wandelen en sportief bezig zijn. Een ideale combinatie om de stress en hectiek van de dagelijkse bezigheden achter u te laten. Met “De Lijsterhof” als uitvalsbasis beschikt u over de nabijheid van twee van de mooiste Golfbanen van Nederland. Het dichtsbij gelegen is de Domburgse Golf Club en iets verderop vindt u De Goese Golf gelegen aan het Goese Meer. De Domburgsche Golf Club is niet alleen één van de oudste en mooiste golfbanen van Nederland, het is bovendien een echte linksbaan gelegen in de mooie provincie Zeeland.

Manege
Ook voor de paardenliefhebber is het in Domburg goed vertoeven. Het strand, de bossen en het agrarische achterland lenen zich uitstekend voor ritten te paard. In de omgeving van Domburg zijn diverse ruiterroutes uitgezet, die u door de weilanden, door de bossen en over het strand voeren.