RESERVERINGEN IN 2020
B&B de Lijsterhof
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Onze maatregelen

Vanaf 15 mei 2020 is B&B De Lijsterhof weer volledig geopend voor hotelgasten.

Deze nieuwe situatie vereist een aantal aanpassingen, waarbij wij ons houden aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en Veiligheidsregio Zeeland. Ondanks deze maatregelen, garanderen wij u nog steeds een gastvrij en fijn verblijf!

Maar het is in deze nieuwe tijd belangrijk onze gasten en medewerkers een plek te  bieden waar de veiligheid en gezondheid wordt gewaarborgd. Wij hebben hiervoor de volgende richtlijnen opgesteld.

Algemene richtlijnen voor gasten en medewerkers

 • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, loopneus) of koorts vragen wij u en onze medewerkers thuis te blijven. Indien wij bij check-in constateren dat u verkoudheidsverschijnselen heeft, zullen wij u de toegang weigeren.
 • We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en spreken elkaar hier op aan.
 • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes die direct worden weggegooid.
 • Er zijn extra desinfecterende producten aanwezig in onze (openbare) ruimtes waar u gebruik van kunt maken.
 • Wij vragen u gebruik te maken van het toilet op uw kamer. U kunt het openbaar toilet van het hotel niet gebruiken (m.u.v. mindervalide toilet).

Aanvullende maatregelen   

 • Indien onze housekeeping of technische dienst op de kamer moet zijn, is dit alleen toegestaan als er niemand aanwezig is.
 • In de algemene ruimte is aanwezigheid van maximaal twee personen toegestaan. Is dit het geval, dan dient u te wachten op de kamer.
 • In het trappenhuis geldt de volgende regel: gasten die omhoog lopen (dus van boven naar beneden) hebben voorrang op gasten die naar beneden willen. Zij wachten dan in de kamer tot het trappenhuis vrij is. 
 • Er wordt gebruik gemaakt van vloer- en wandstickers voor de routing.
 • Er worden in de openbare ruimtes extra rondes door onze housekeeping gelopen om aanrakingspunten (zoals deurklinken, leuningen, lichtknopjes, liftknopjes, etc.) extra te reinigen.
 • Voor onze schoonmaakprocedures verwijzen wij naar ons speciale schoonmaakprotocol.

Inchecken
· Wij checken u zoveel mogelijk telefonisch in.
· Voor overnachtingen vragen wij u zoveel mogelijk vooraf te betalen.
· Wij vragen u ter plaatse contactloos te betalen, wij accepteren geen contante betalingen.

Ontbijt
Bij De Lijsterhof geniet u iedere ochtend van een heerlijk & vers ontbijt, zodat u de dag goed kunt beginnen. Het ontbijtpakket zit bij uw reservering inbegrepen. Elke ochtend maken we het ontbijt met liefde voor u klaar die we vervolgens bij u aan de deur leveren. De inhoud van het ontbijtpakket wisselt dagelijks.
Uw ontbijtpakket wordt 's ochtends vers klaargemaakt en tussen 8:00 en 9:00 uur bezorgd voor de kamer. 

Tips?
Wij doen onze uiterste best, maar mocht u nog tips voor ons hebben, dan staan wij daar zeker voor open! U kunt uw tips naar ons mailen.